Редица катастрофи с пострадали в Благоевградско

На 03.02.2023 г. около 15:10 часа на ул. „Рокфелер“ в гр. Петрич, при приближаване към пешеходна пътека, лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 72-годишен мъж от гр. Петрич не е пропуснал и е блъснал 41-годишна жена от града. Пешеходката е пострадала с охлузвания на коляното. Пробата за наличие на алкохол в издишания от водача въздух е отрицателна.

На 03.02.2023 г. около 11:10 часа на път II-19 между гр. Разлог и гр. Банско, лек автомобил „Ситроен“ с 21-годишен водач от с. Микрево е блъснал в задната част внезапно аварирал лек автомобил „Мицубиши Паджеро“. 18-годишна пътничка в лекия автомобил „Ситроен“ е транспортирана за извършване на медицински преглед в ЦСМП-Разлог, където е установено, че е със съмнение за комоцио. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на двата автомобила са отрицателни.

На 04.02.2023 г. около 13:30 часа на пътя между гр. Якоруда и гр. Разлог е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Астра“ с 21-годишен водач от с. Семчиново, общ. Септември на десен завой е излязъл в страни от пътя и се е преобърнал в крайпътна ливада. Младеж на 19-години, който е пътувал в автомобила е със съмнение за счупен прешлен и е настатен за наблюдение в МБАЛ-Разлог. На водача е направена проба за употреба на алкохол, която е отрицателна.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here