Председателят на ВМРО Кюстендил- Георги Петров и съмишленици сред не допуснатите в РС Македония

Георги Петров
„Полицаят имаше списък с имена, които не трябва да бъдат допуснати на територията на страната. При проверка на личните ми документи се оказа, че името ми е в този списък“ заяви Петров.
Областният председател на ВМРО Кюстендил Георги Петров не беше пуснат да влезе в Република Северна Македония, след 4- часов престой на границата със свои съмишленици под предтекст, че има срив с системата, това информират от ВМРО Кюстендил в прессъобщение до медиите.
Много пътуващи, за честването на 151-та годишнина от рождението на Гоце Делчев, бяха в спрените на границата автомобили. „Полицаят имаше списък с имена, които не трябва да бъдат допуснати на територията на страната. При проверка на личните ми документи се оказа, че името ми е в този списък. С тези си действия властите в Скопие показват, че са много далеч от голямото европейско семейство и имат още много път да извървят докато станат истинска Европейска държава“, обясни Георги Петров.
В профила си Ангел Джамбазки споделя:
След три часа чакане в буферната зона между граничните пунктове „Гюешево” и „Деве баир”, наши съмишленици от ВМРО Кюстендил са върнати от граничните власти на Северна Македония обратно в България. Причината е безумна, нелепа и смехотворна. А именно, че се смятат за опасност за националната сигурност и обществения ред в страната.
Трябва да е ясно, че омразата продължава да се нагнетява по всякакви възможни начини. Доказателствата за това ги виждаме с очите си всички.
Няма как случайници да ни казват кога ще се покланяме. Няма как някой да казва на българите кога ще почитат своите герои и да ни вкарва в провокации и пропаганди.“.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here