Б. Борисов цъфна на събрание на ГЕРБ Петрич: Първи сме на вота, със съюза си ПП и ДБ ще крият спада си

Бойко Борисов присъства на събрание на ГЕРБ Петрич и се изказа ласкаво за работата на местната структура. Той връчи лично отличието “Старейшина на ГЕРБ” на 87-годишния Кирил Личев. Лидерът на ГЕРБ поздрави петричани за работа по време на предизборните кампании и коментира предизборната ситуация.

„Тъжно ми е, когато минавам по АМ „Струма“, гледам готови мостове, тунели, а всичко е абсолютно блокирано по магистралата и колони от автомобили с часове чакат при Кресна. 2 години застой – това са безспорните факти, които ни донесе Промяната. Убеден съм, че хората все повече искат да видят ГЕРБ в управлението, разбира се променени и отчели грешките си.“ Според него партиите са абдикирали от управлението, а в обединението на „Продължаваме промяната“ ДБ видя знак, че ГЕРБ ще са победители на вота през април. „Всички говорят за нови избори с местните, какъв сигнал към обществото е това? Че ще се похарчат 100 млн. лв. за същото. Явяват се заедно, защото видяха, че поотделно не могат да победят ГЕРБ и сега ще пробват да си скрият спада надолу, получен от собствените им действия. Но отсега се знае, че всички останали партии ще ги оставят в изолация. Това отново ни препраща към служебно правителство. Фактът, че те се обединяват, означава, че ние ще сме първи. Те механично искат да си съберат процентите, за да кажат, че са повече от ГЕРБ. Съшита с бели конци коалиция – крайнолявата вече ПП с уж десните от ДБ как ще работят заедно? С кои очи Христо Иванов гледа Асен Василев, който искаше да отвори бюджета и да ни задължи с милиарди заеми? Христо Иванов каза, че аз му мисля политическата смърт, пожелавайки му да е премиер!“
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Ле-ле, то не са къси полички, влажни погледи…Всъщност преди да е стартирала официално предизборната кампания, какви са тези предизборни материали в този сайт?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here