Памела Андерсън разказа с детайли за най-горещия си секс с 80-г мъж, когато е била само на 20!

„Усещането да бъда водена от истински мъж е нещо, което никога не бях изпитвала досега. Това ме промени и никога не го забравих“, добавя актрисата

Една от най-сексапилните жени на планетата, звездата от „Спасители на плажа“ Памела Андерсън наскоро издаде мемоарите си, в които направи някои доста любопитни признания. Тя например разкри, че въпреки страхотният интимен живот, който е имала с бившия си съпруг Томи Лий, най-горещата нощ в живота й била с 80-годишен мъж .

Русокосата секс-бомба разказва в мемоарите си как е останала „без дъх“, докато танцувала танго с въпросния възрастен господин.

 

„Това беше най-чувственото преживяване, което някога съм имала“, пише актрисата, и добавя, че срещата им се е състояла по време на пътуване до Буенос Айрес в Аржентина, когато е била на 20 години.

„Усещането да бъда водена от истински мъж е нещо, което никога не бях изпитвала досега. Това ме промени и никога не го забравих“, добавя актрисата.

55-годишната Андерсън, която пусна мемоарите си „ Love, Pamela“, се похвали, че сама е написала всеки ред и не е наемала професионалист, който да „украси“ историята й.

Актрисата се е омъжвала пет пъти, включително два пъти за един и същ мъж. В книгата си тя описва ужасяващо сексуално насилие, което е претърпяла като дете и както то е изкривило възприятието й за връзките в живота й.

Въпреки трудните взаимоотношения, Андерсън е категорична, че Томи Лий е единствената истинска любов в живота й.

„Томи беше толкова ревнив. Мислех, че това е любовта“, споделя секссимволът.

В книгата си Андерсън навлиза в подробности за приятелството си с основателя на „Wikileaks“ Джулиан Асанж, който сега е в затвора Белмарш и се бори срещу екстрадиция в САЩ. По време на седемгодишния му престой в затвора, актрисата често посещаваше Асандж. Тя признава, че след употреба на алкохол двамата са имали „леко весела, забавна нощ“, без да споделя повече подробности.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here