Хр. Терзийски: Това бе поредният провален Парламент! От ГЕРБ-СДС направихме всичко възможно, за да не се стигне до предсрочни избори

Христо Терзийски
48-то Народно събрание вече е в историята. И въпреки краткия му мандат, е необходимо да се кажат няколко думи за него. Това каза Христо Терзийски, който бе народен представител от ГЕРБ- СДС в него от 10 МИР- Кюстендил.


„Това бе поредният провален Парламент, който не отговори на очакванията на хората във най-важната си функция – да формира стабилно мнозинство, което да избере редовно правителство и да работи за решаването на проблемите пред българските граждани. В същото време обществото ясно видя кой се опита да потърси диалог и съгласие в името на националните интереси и кой не пожела да надмогне личното си его и партийните си интереси. Дори и в тази среда на противопоставяне, по инициатива на ГЕРБ-СДС бяха приети някои важни законопроекти“, категоричен е Терзийски.
По негови думи, част от тях гарантират, че страната ни няма да се отклони от евроатлантическия си път, други ще помогнат за решаването на някои от социалните проблеми – да се запази ниският данък върху книгите и детските стоки, да бъдат компенсирани потребителите за високите цени на горивата, а хората с увреждания да не се налага да преминават непрекъснато мъчителната процедура за преиздаване на ТЕЛК-овете им.

„Знаем, че това не е достатъчно, но вярваме, че ще бъде справедливо оценено от българските граждани на предстоящите избори. Въпреки умората и разочарованието от факта, че в последните две години през няколко месеца се провеждат предсрочни избори, които вече сигурно струват близо 1 милиард лева на бюджета. Не е трудно да си представим колко важни социални проблеми можеха да бъдат решени с такъв огромен финансов ресурс“, каза още Терзийски и уточни:

„От ГЕРБ-СДС направихме всичко възможно, за да не се стигне до предсрочни избори и страната ни да има редовно правителство. Но усилията само на една парламентарна група не бяха достатъчни – особено в толкова фрагментиран Парламент. Надяваме се с вашата категорична подкрепа в следващото Народно събрание да успеем да постигнем тази важна за България цел!“Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Тоя е много тъпо момче …… Правото хич не му е ясно ! Научил там малко НК и Закона на МВР ….. и вече кой съм аз , а пък за НПК да не говорим там му е тъмна Индия. За друго пък ако го питаме ….. просто е безнадеждно

  2. Тоя е завършил ТУ не е учил в Юридически факултет , после там нещо МВР … какво да знае горкият

  3. Как да върви Полицията нагоре като ги взимат в Криминална – социолози , педагози срам !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here