Лидерът на ДПС Кюстендил Н. Златарски: Карадайъ обеща да ни посети, поздрави ни за постигнатото

Мустафа Карадайъ и Николай Златарски

„Работим за затвърждаване и надграждане на позициите на ДПС в област Кюстендил. Поставихме основите и уверено трупаме доверие. Председателят на партията Мустафа Карадайъ ни поздрави за постигнатите резултати на изборите, декларира пълната си подкрепа към нас и обеща да дойде на място в област Кюстендил.“ Това обяви за „4Власт“ областният лидер за Кюстендилско Николай Златарски след заседание на Централния съвет на партията. На него са присъствали всички лидери, стана ясно, че активът на ДПС са бистрили стратегията си за предстоящия пред април вот, която пазят още в пълна тайна. Засега е ясно, че движението ще се яви самостоятелно и на тези избори. Вчера пък се е провел председателски съвет, на който лидерите са анализирали постигнатото след последните избори и са чертали нови планове.

Лидерът на ДПС Кюстендил Златарски беше редом до представителите на партията от Пиринско- общинският председател на ДПС Благоевград и съветник Мехмед Вакльов, депутатът Елхан Кълков, кметовете на Сатовча Арбен Мименов, на Белица Радослав Ревански, на Гърмен Фейм Иса, областният лидер в Пиринско Ведат Хюсеин.

„Ние сме партия с традиции, вече 33 години сме част от политическия живот в страната. Нашата цел е да сме близо до хората, да помагаме с каквото можем, мисля че го показваме напълно ясно с инициативите си в Кюстендилско. Областта е с ключова локация, имаме потенциал да се развиваме. Хората трябва да знаят, че експерти на ДПС основно изготвят най- важните проект в областта на земеделието, енергетиката, социалната политика. Уверени сме, че жителите на областта ще оценят усилията, които полагаме и ще ни гласуват доверие.“, коментира след заседанието Златарски.
Вижте видеоканала ни:


2 COMMENTS

  1. Това е ДПС беее Войводо , след 10 години те ще управляват ! Това е вичната партия запомни го

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here