Трагедията е огромна: Стана ясно коя е загиналата жена край Карлово, местните са потресени СНИМКИ

Казват, че Цветелина е била много лъчезарно и усмихнато момиче, но била рисков шофьор и по принцип карала бързо

29-годишната Цветелина Джапкова от пловдивското село Черноземен е загиналата в адската катастрофа край Карлово. Трагедията е огромна.

Предполага се, че младата жена е пътувала към дома на любимия си в Калофер. От известно време тя живеела с него в града на Ботев. От близки до двойката става ясно, че братът на приятеля й също е загинал в катастрофа.

 

Цветелина наскоро дори сменила работата си. Преди била крупие в Пловдив, а след това се преместила в Карлово.


Снимка: Facebook

Ходила е в родното си село заради здравословен проблем на майка си, разказаха пред БЛИЦ местни хора. Младото момиче е единствено дете. В Черноземен са потресени и не знаят как майката ще преживее загубата й.


Снимка: Facebook

Казват, че Цветелина е била много лъчезарно и усмихнато момиче, но била рисков шофьор и по принцип карала бързо. Знае се, че участъкът където е станало мелето, е бил заледен. БЛИЦ припомня, че катастрофата е станала малко след 8 сутринта между карловското село Васил Левски и град Калофер.


Снимка: Facebook

Младата жена е карала лек автомобил „Мазда“, навлязла е в лентата за насрещно движение, ударила се е в товарен автомобил МАН с 50-годишен водач. Взети са проби от шофьорът и е установено, че в кръвта му няма алкохол.

Цветелина е издъхнала в линейката на път за болницата.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here