Дрога, дрога и пак дрога при акция на полицията в Пиринско, двама седяли върху канабис в ресторант

Вчера в Сандански полицейски служители на РУ-Сандански са проверили ресторант към хотел в града, където между облегалката и седалката на дивана на масата, на която са стояли двама мъже на 35 и 54 години от гр. Сандански и 60-годишен от гр. София е открита найлонова торбичка, съдържаща около 100 грама канабис. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

В обедните часове на същия ден в района на стадиона в гр. Белица, от полицейски служители на РУ-Разлог е задържан 18-годишен младеж от с. Краище. При извършената му проверка е намерено станиолено топче с около 1,5 грама зелена тревиста маса, реагираща положително на канабис. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образуван е заявителски материал.

Около 00:50 часа тази нощ, от полицейски служители на РУ-Сандански е поверено жилище в гр. Сандански, обитавано от 54-годишен мъж от града. В една от стаите на дома е намерена и иззета около 130 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

В хода на извършена, около 08:40 часа на 01.02.2023 г. на бул. П. Яворов“ в гр. Благоевград, проверка на лек автомобил „Мерцедес“, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е установено, че 39-годишният водач от гр. Благоевград шофира след употреба на наркотично вещество. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here