Ти трябва да възложиш всички грижи, всички молби, всички страхове, всички притеснения на Господа

Безгрижно отговорен или безгрижно безодговорен си, носиш ли съзнание, че си отговорен за делата си пред Твореца на Всемира, когото вярващите хора наричат Бог...
Възлагам
И всяка ваша грижа възложете на Него, защото Той се грижи за вас.
I Петрово 5:7
Възложете вашите грижи като цяло (всички страхове, всички притеснения, всички молби веднъж завинаги) на Него, защото Той се грижи за вас с любов и внимание.
I Петрово 5:7 (Разширената Библия)
Някои хора изглежда се утешават като мислят, че Бог знае и разбира грижите им и продължават да се притесняват. Те никога не се разделят с тях.
Не е достатъчно да знаеш, че Бог разбира и се грижи. Ако искаш да си свободен от грижите си, ти трябва да направиш това, което Бог ти казва по отношение на тях: Ти трябва да възложиш всички грижи, всички молби, всички страхове, всички притеснения на Господа, защото Той се грижи за теб.
Това не е нещо, което правиш всеки ден. Това предложение ти дава възможност да се освободиш веднъж завинаги от грижите си – ти ги оставяш в Божиите ръце.
Аз постъпих така. Бог приема моите грижи. Той се ангажира с тях и ще направи най-доброто. И аз се радвам, докато Той върши това. Бог работи, а аз се радвам.
ИЗПОВЕД: Възлагам моите грижи заедно с всички мои страхове, безпокойства и молби веднъж завинаги на Бога.
Из „Храната на вярата“- Кенет ХегинВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here