87- годишният Б. Болотов: Водка, прополис и аир за лечение на зъби!

Известният академик Борис Болотов е уважаван и ценен от хиляди. Нещо повече – той е считан за вълшебник и основоположник на медицината на бъдещето. Неговите рецепти са правили чудеса с болните и дори с тези, страдащи от тумори и рак.

Днес обаче ще ви представим една велика рецепта за лечение на зъби. Тя се радва на огромен успех в лечението на болни зъби и гарантира успешното им възстановяване.

След нея е доказано, че едва крепящи се на венеца корени, се задържат здраво за него, а човек започва с лекота да дъвче с тях. Като не изпитва и минимална болка. Звучи невероятно, но е факт – дар, предоставен ни от природните лекарства.

Трябва да се снабдим с половин литър водка от 40 градуса, половин чаша корени от аир и 20-ина грама прополис. С тези съставки се правят две настойки.

Първата се прави като в половинката водка се накисват за една седмица корените от аир. А втората настойка се прави като в нови 500 грама водка със същия градус се прибавя 20 грама настърган прополис. Оставя се също една седмица да кисне.

     След това двете настойки се смесват и с тях се изплаква устата едновременно. Взимаме една лъжица от настойката с аир и една лъжица от тази с прополис – смесваме ги заедно и изплакваме устата хубаво.

Добре е плакненето да продължи поне 3 минути, след което изплакваме устата си с вода. Това се прави преди лягане или когато усетим болка в зъбите. Борис Болотов отбелязва, че трябва да се практикува поне един месец, макар че болката и неприятното чувство ще изчезнат още на втория или третия ден.

Аирът и прополисът проникват на дълбоко в болните ни зъби като аира обезболява корените, а прополисът пломбира и запълва всички микропукнатинки в тях.

“Така корените спират да се рушат, а след месеци осезаемо заздравяват. Ще се радвате на здрави и работоспособни зъби, което е огромно, но за жалост рядко щастие в наши дни. Аз съм благодарен, че на 87 години дъвча с моите си зъби и нямам един паднал”, казва Борис Болотов.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here