Тежък удар! Полицайката с канабиса от Разлог остава зад решетките

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която беше спипана с половин килограм марихуана, остава зад решетките. Това реши състав на съда в Разлог. Магистратите се мотивираха с възможността тя да се укрие или да извърши друго престъпление. Според тях са събрани достатъчно доказателста за авторство на деянието.

По-рано служителката на реда помоли съда да я пусне под парична гаранция, за да гледа детето си и да учи за държавен изпит. Тя заяви, че е студентка по Право. В съда Симона Лулеова влезе два часа преди заседанието и не обели нито дума. Беше облечена в червен суитшърт и носеше качулка.

Майката на полицайката обясни, че колата, където е намерен наркотикът, се е ползвала от всички членове на семейството. Тя смята, че веществото може да е било похдвърлено. Брат й пък бил бит от криминално проявени лица в София преди дни.

Лулеова е служителка на Седмо РПУ в столицата, а във возилото й са намерени 478 грама марихуана при специализирана операция край Разлог в събота.Тя работи в системата от 2 години. Дъщеря е на пенсиониран полицай. Иван Лулеов също беше съден, след като застреля човек в момент на кражба. Накрая съдът го оправда.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here