Нов жесток удар за прокурорското синче от Перник!

В близост до детска площадка в гр. Перник той се заканил с убийство на В.В. и му нанесъл удари с неустановен до момента твърд предмет и с юмрук

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 19-годишния В.М. за две престъпления, извършени на територията на град Перник.

На 12.05.2022 г. около 01,00 часа в близост до детска площадка в гр. Перник обвиняемият В.М. се заканил с убийство на В.В. и му нанесъл удари с неустановен до момента твърд предмет и с юмрук в областта на главата. Вследствие на това му причинил лека телесна повреда. Деянието е извършено по хулигански подбуди – на публично място, без пострадалият да е предизвикал обвиняемия.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпления по чл. 144, ал. 3, вр. ал. 1 от НК и по чл. 131, ал. 1, т. 12, вр. чл. 130, ал. 1 от НК, за които се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

В.М. е обвиняем и по друго досъдебно производство за  нанасяне на телесни повреди, закана с убийство и хулиганство. Разследването по него е приключило с  внасяне на обвинителен акт в Софийски районен съд.

В началото на ноември Софийският районен съд отказа да задържи в сряда Васил Михайлов – сина на бившия прокурор от Перник Бисер Михайлов, въпреки многобройните му хулигански прояви и неспазването на домашния арест.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here