Горещи новини за убийството на богатата фермерка Красимира, ето как Любомир лъсна в съда СНИМКИ

Пловдивският съд за пореден път стартира делото за убийството на младата фермерка от с. Бегово Красимира Куковска

Пловдивският съд за пореден път стартира делото за убийството на младата фермерка от с. Бегово Красимира Куковска. Припомняме, че обвиняем за жестокото зверство е мъжът, от когото 22 г. Жена има 2 деца.

Любомир Петров от съседното село Сухозем е под домашен арест. Днес той се яви с безизразно лице в съда и не пророни нито дума. Негов защитник е известният столичен адвокат Васил Василев. Той поиска от социалните служби да изготвят доклад, въз основа на който да стане ясно как бащата се отнася с двете си невръстни дъщерички. Откакто майка им е убита за Д. и М. се грижи баба им по бащина линия.

 

Делото бе засекретено, заради интимни подробности между сочения за убиец и жертвата.

Адвокатът на момиченцата, които се явяват като частни обвинители, поиска по 200 000 лв. За всяко едно от тях за причинени неимуществени щети.

Защитата на бабата и дядото на Красимира Куковска поиска по 80 000 лв. кръвнина за всеки от тях.

Припомняме, че преди няколко години в Бегово бе открит трупа на Красимира в дома ѝ. Тогава Любомир, с когото Красимира се бе разделила преди няколко седмици, твърдеше, че тя сама се е простреляла с въздушна пушка и е станала жертва на нелеп инцидент.

След като дълго разиграва ченгета и разследващи, Любомир призна, че е стрелял в Красимира, но това станало случайно, докато се карали и боричкали и в ръцете им било оръжието.

В последствие младият мъж бе обвинен в умишлено убийство и след като прекара доста време зад решетките, бе освободен под домашен арест.

Смята се, че зверството е извършено заради това, че Красимира го е изгонила, заради това, че е пилеел безразборно пари. Младата жена имала голямо наследство от починалите си родители. Тя ръководела сама голямо стопанство, в което имало хиляди декари посеви, но вместо да помага на жена си, Любомир само пръскал пари.

Според близките той не е могъл да превъзмогне това, че вече няма да има достъп до големи суми. Планирал е убийството и го е извършил във фаталния ден.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here