Шефът на БТ- Дупница Моника Николова „се щрапна“ с близо 50 000 гълъби в Барселона, туристи: Правят безопасен секс птиците!

fbt

Директорът на Бюрото по труда в Дупница Моника Николова се показа от— в/ъв Plaça de Catalunya в Барселона. Площадът на Исапния ври от гълъби.

Известно е, че гълъбите в Барселона от няколко години правят безопасен секс, вместо да ги избиват, властите там ги поставиха на противозачатъчни, дават им специален препарат, за да не се плодят. Преди да бъдат дадени противозачатъчните на гълъбите в Барселона, ветеринарни експерти и представители на здравните власти и органите за опазване на околната среда решиха да направят преброяване на съществуващата популация. Така да стане ясно какво е действието на противозачатъчните.

По неофициални данни гълъбите в Барселона са 85 000 през 2016 г., днес са наполовина, туристите много им се радват, Моника Николова ги съзерцава от далеч и се фотографира пред огромния гълъбарник на площада, един от най- големите в света. Гълъбите са истинска напаст в Барселона, както и в много други градове. Те замърсяват улиците и паметниците. Броят им в центъра непрекъснато се увеличава. Градските власти обаче намериха решение – контрацептив, който ще спаси много птици от избиване.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here