Отвориха писта Ръждавица, влек „Котвата“ и „Даскала“! Ледената кралица на Рила Богомила Михайлова: 10 ски учители се грижат за туристи на Мальовица!

От днес отворена е и писта Ръждавица! За Вас ще работят влек “Котвата” и учебният влек на “Даскала” на Ръждавица, както и двата учебни влека и двете пътеки на Меча поляна! Голямата Паничка (Меча поляна – Ръждавица) остава затворена поради липсата на доататъчна снежна покривка по трасето й!
Актуалните цени на лифт картите можете да намерите на изцяло обновения ни сайт: https://malyovitsa.com/начало/цени-ски-услуги/
„Очаквама Ви горе за нови зимни приключения! 10 са инструкторите в Ски училище „Мальовица”. Те са едни от най- добрите, предлага групово ски и сноуборд обучение в групи. Групите се формират според съответното ниво на участниците. Нашите професионални ски и сноуборд инструктури ще Ви въведат елегантно в първите стъпки на зимните спортове и ще подобрят уменията Ви с професионален и личен подход. Екиът е страхотен“- съобщи ледената кралица на пистата Богомила Михайлова и предостави телефон за връзка 0883303155.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here