Гришо заби всички, надникнете в спалнята му СНИМКИ

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се показа от супер луксозно място. Хасковлията публикува снимки в профила си в „Инстаграм“, от които става ясно, че е отседнал в Дубай, и то не къде да е, а в „Бурдж ал Араб“. Със своите 321 метра, той е третият най-висок хотел в света.

„Бурдж ал Араб“ е едно от най-луксозните места за почивка. Уникалната сграда е построена върху изкуствен остров, на 280 метра от брега на Персийския залив. Свързан е със сушата чрез тесен мост, който минава над самата водна повърхност. Гостите на хотела се наслаждават на невиждан лукс и блясък.

Григор позира из хотела, включително правейки си селфи и в спалнята, а и в асансьора. Българинът също така показва и гледката навън.

„Здрасти, Григор, дано намериш време да отидеш на тренировка на Левски“, пише му един от коментиращите публикацията.

„Сините“, водени от друг популярен хасковлия – Станимир Стоилов, са на подготвителен лагер в Дубай. Преди време Мъри разказа пред БЛИЦ ТV, че е бил съученик с бащата на Гришо – Димитър.

Майката на Димитър Бербатов – Маргарита, също коментира поста на тенисиста – „Успех в турнира!“.

Григор е заявил участие в Дубай Оупън, който ще се състои от 13 до 19 февруари. Преди това той се очаква да играе и в Монпелие – от 6 до 12 февруари.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here