ФК „Септември“ (Симитли) с тежко поражение от ФК „Струмска слава“ (Радомир)

Поредна контрола от подготвителния период на ФК „Септември“ (Симитли) бе проведена вчера срещу отбора на ФК „Струмска слава“ (Радомир) в Първомай. Радомирци спечелиха с 4:0 с две попадения на Борислав Николов, а Мартин Костов и Александър Златков се разписаха по веднъж.

„Тежко поражение за отбора на Симитли, загубихме футболната среща  с 0:4. Има причини за загубата на отбора, но не трябва да се оправдаваме с това. Може би, вече има и натрупана умора на момчетата имайки предвид, че това е третата седмица от подготовката, но нека не търсим оправдания и причини, все пак футбола е спорт за хора с характер. Но въпреки всичко има и добра страна от този негативен резултат. Сега отбора ще си направи равносметка и  ще се коригират нещата, където има необходимост. Отбора продължава своята подготовка за следващия контролен мач. Стремим се със старта на първенството всички грешки да бъдат изчистени и отбора да бъде максимално подготвен“, заяви пред Симитли.Инфо старши треньора на ФК „Септември“ (Симитли) Стефан Гошев.

По време на футболната среща в Първомай, отбора на ФК „Септември“ отново игра с два различни състава. Първото полувреме стартира с  Марковски на вратата, Великов, Сандев, Митев, Михайлов, Попев, Спасов, Мойнов, Лулейски, Траянов и Златинов.

През второто полувреме на вратата на септемврийци бе поета от Топалов, Топузов, Иванов, Николов, Камишев, Малиновски, Чавдаров, Хаджиниколов, Весков и Орозов.

По време на вчерашната контрола, Орозов бе принудително заменен поради неприятна травма, но от щаба на „Септември“ се надяват това да не му попречи за следващите футболни срещи.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here