Село Маджаре в потрес! Откриха мъртъв Хр. Благоев, приятели: Беше много добър, душата на компания

30- годишният Христо Благоев е намерен мъртъв в гаража в къщата му в самоковското село Маджаре. Братът на младия мъж го открил прострелян фатално, най- вероятната версия е самоубийство. Трагедията разтърси цялото село, много хора се стекоха в дома на двамата братя и не могат да повярват как е възможно да се случи това нещастие. Те споделят, че Христо е бил изключително добър човек, работлив, усмихнат, душата на компанията. Помагал на всеки, който има нужда, бил неизменна част от всяко тържество, обичан от всички.

Приятели коментират, че отскоро той работил като ел. техник към общината, предупредил началника си, че ще отсъства два дни. Вчера вечерта не се прибрал, което притеснило брат му Валентин. Той стартирал издирване, след като намерил телефона на батко си в камината. Започнал да звъни на близки и приятели, открива обаче брат си мъртъв в гаража.  До него е била ловната му пушка, която е надлежно регистрирана.

На място е извикана полиция, дошли и от съдебна медицина. Според местните Христо нямал заеми, нито тежки заболявания, нито е безпаричен. Има съмнение, че последно е говорил с момиче, с което водил кореспонденция от известно време. Родителите на двамата братя са починали, те живеят сами. Баща им е бил полицай.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here