На Бабинден: Кметът Илко Стоянов с подаръци по домовете на първите бебета за 2023 г., изплакали в болница „Пулс“ и МБАЛ в Благоевград

Градоначалникът поздрави и здравните работници по повод Деня на родилната помощ

Кметът Илко Стоянов посети домовете на първите две бебета за 2023 г., изплакали в отделенията по акушерство и гинекология на болница „Пулс“ и Многопрофилна болница за активно лечение – Благоевград.
Те са момиченца, като и двете деца са втори в семействата.
Малката Андрея, родена на 3-и януари в болница „Пулс“, получи от кмета подарък – столче за кола.
 
За Диана пък, която е първото бебе в МБАЛ – Благоевград и е родена на 4-и януари, той бе подготвил ваучер за бебешки стоки. Подаръците са съобразени с желанията на родителите на малките момиченца.
Бебетата получиха и специално изготвени грамоти, а техните майки букети от цветя като комплимент от кмета Стоянов.
По повод Деня на родилната помощ, който отбелязваме днес – 21 януари, кметът посети и АГО в двете здравни заведения, където поздрави екипите, работещи в отделенията.
„Вие не само помагате за раждането на нов живот, вие давате надежда и внасяте позитивизъм в ежедневието на всеки един от нас. Ролята ви винаги е била важна, но сега в тези нелеки времена, в които живеем, тя е от особено значение. Благодаря ви за ежедневните усилия и вашия висок професионализъм! Продължавайте да бъдете все така отдадени на мисията, на която сте се посветили“, каза кметът Стоянов.
Той пожела с всяка година раждаемостта в Благоевград и в България да се увеличава.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here