259 бебета са проплакали през 2022 година в АГО към МБАЛ- Разлог, кметът Гърменов занесе подаръци на Бабин ден, виха се кръшни хора

Ръководството на Община Разлог поздрави екипа на Акушеро- гинекологичното отделение към „МБАЛ- Разлог“ ЕООД по повод Деня на родилнта помощ, на акушерите и гинеколозите. На Бабинден инж. Гърменов, кмет на община Разлог, д-р Копанарова, председател на Общински съвет- Разлог, заедно със зам.- кметовете – г-н Гюров и г-жа Колчева- Фарфарова, изненадоха медицинските специалисти със специални подаръци и букети с цветя.
„Раждането на детето несъмнено е един от най- вълнуващите моменти за всяко семейство. Първата топлина, която докосва бебето, е обичта на майката. Първите ръце, които обгръщат новородените бебета с нежност са тези на акушерите. Бъдете здрави и бъдете удовлетворени от своята работа. Нека срещаме усмивките на щасливи родители, а детски усмивки озаряват дните ни!“, поздрави инж. Гърменов.
259 бебета са проплакали през 2022 година в АГО към МБАЛ- Разлог, като голяма част от тях са жители на община Разлог. През годините разложката болница се превърна в предпочитано място за раждане от майки от целия Югозапад, заради добрите условия в отделението, отношението на медицинските специалисти и сплотения колектив, ръководен от д-р Радка Божикова, управител на “МБАЛ- Разлог” и дългогодишен началник на АГО-то.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here