Бабинден отбелязаха в МБАЛ Самоков, д-р Ковачка към екипа на АГО: Най- щастливи сте, щом чуете неукрепналия детски плач

Млади майки измиха ръцете на началника на отделението Акушеро- гинекологичното отделение в МБАЛ Самоков д-р Спасов, д-р Иванова, д-р Каримов, д-р Троева, д-р Николов и всички присъстващи акушерки. По повод Деня на родилната помощ те бяха поздравени от управителя на лечебното заведение д-р Красимира Ковачка и кмета Владимир Георгиев.

„Зная, че празникът ви е веднъж в годината, но съм сигурна, че от думите, стократно по-голяма е радостта ви в натоварените дни и нощи, когато срещу вас светят щастливите очи на майките, а вместо думи за благодарност ви посреща неукрепнал детски плач. Бъдете здрави, силни и търпеливи, защото професията, която сте си избрали, изисква много топлота и грижа, обич и себеотдаване.“, поздрави Ковачка, която поднесе подарък, както всяка година, на всеки от отделението.

Началникът д-р Пламен Спасов направи кратък анализ за предходната година, поздрави и благодари на всички колеги, чиято работа е свързана с поемането на новородените и полагане на грижите за техните майки. Благодари и на управителя на болницата и на кмета на община Самоков за пълното съдействие и подкрепа , която получават ежегодно, във всеки един момент.

С пожелания за много новородени кметът подари цветя на всички ангажирани с родилната помощ и изказа, признателност и благодарност за ежедневните усилия на всички акушери и гинеколози.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here