Община Благоевград обявява конкурс за мл. експерт „Информационно и техническо обслужване“

Община Благоевград спестява около 500 000 лв. от вливането на две предприятия в ОП
Община Благоевград спестява около 500 000 лв. от вливането на две предприятия в ОП "Чистота".
Община Благоевград обявява конкурс за длъжността младши експерт „Информационно и техническо обслужване“, отдел „Информационно обслужване”, дирекция „Информационно и административно обслужване“.
Заинтересованите лица следва да си подават документите в стая 329 в сградата на Община Благоевград, която се намира на пл. „Георги Измирлиев“ №1. Наборът от документи следва да бъде входиран на Деловодството в общинска администрация.
Срокът за подаване на документи е 27 януари, включително. Подборът ще се осъществява в две стъпки. Първата е Решаване на тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията, в която е конкурсната длъжност, а втората е интервю с кандидатите.
Подаването на заявление и документите към тях трябва да се извършва лично или чрез пълномощно.
Списъци и съобщения във връзка с процедурата за подбор ще бъдат обявени на информационното табло на входа на сградата на Община Благоевград и на интернет страницата- www.blagoevgrad.bg, в раздел „Структура“, „Конкурси за незаети длъжности“.
Подробна информация за изискванията към кандидатите и възнаграждението може да откриете на посочения линк: http://www.blgmun.com/cat124/6868/OBIAVA_ITO_16012023.htmlВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here