Радост в „Напоителни системи“, заплатите платени 10 дни по- рано, служители: Това не е бивало

Александър Мулетаров, изпълнителен директор на централата

Радост в „Напоителни системи“, заплатите платени 10 дни по- рано, служители: Това не е бивало 1500 служители на „Напоителни системи“ за пръв път от 30 години получиха заплатите си предсрочно. Вчера всички те са били сюрпризирани с пари, макар винаги до сега плащанията да са правени на 25-о число. „Това се случва за първи път, значи можело. Да не говорим, че през последните 10 години за месеците януари и февруари си стояхме с месеци без заплати. Понякога се стигаше да останем без пари за 3-4 месеца през зимата, когато продажбите на вода са на дъното. Това се дължи на добрия мениджмънт, доволни сме тандема между директора Атанас Мулетаров и финансовия директор Цвятко Станулов.“, споделят служители.

Цвятко Станулов

През ноември миналата година пък става ясно, че заплатите за служителите в държавното дружество се вдигат с 8%, след като бяха направени икономии от 1,3 млн. Припомняме, че стартира и затягане на редиците, като екипът беше редуциран, сред освободените бяха предимно пенсионери, които бяха изпратени в заслужен отдих.

Финансовият директор на НП Цв. Станулов: 1300 лв. удари средна заплата в „Напоителни система“, чакат печалба от 400 000 лв.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here