Кметът Апостолов с подаръци за всички деца в детските градини в община Симитли

Коледа отмина, но подаръците не спират. Вчера бе празник за малките ни приятели от филиал „Център“ към ДГ „Радост“ – град Симитли.

Причина за детските усмивки и греещи от изненада очички, беше посещението на кмета Апостол Апостолов и председателя на местния парламент Вилимир Александров.

Децата бяха изненадани от своите гости, които пристигнаха в градината с много подаръци.

В зависимост от възрастовата група, децата получиха различни изненади. Бодливи четала и сметала, позволяващи по интересен и занимателен начин дечицата да усвояват българската азбука, да  подреждат буквите в словоред, както и да овладеят цифрите, това са една малка част от изненадите за тях.

Други интересни и полезни за всички деца подаръци са логически блокове на Денеш, фигуративни пързалки, двуредови игри за редене на фигури, дървени камиони с товар, театър за игра в група, комплекти познавателни книжки, както и много други образователни пособия и материали.

Общинското ръководство е осигурило от интересните и занимателни подаръци за всички филиали на ДГ „Радост“ както и за детската градина в село Долно Осеново.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here