Д-р Попниколов вади кадър от архива: 17 лекари излязохме от випуск 80 в Гимназията в Дупница, директор и учители да се смирят

Д-р Матей Попниколов

„17 лекари само от випуск 1980 г. излязохме от гимназия „Христо Ботев“ в Дупница. Училището е гръбнакът на общината, срамно е това, което се случва зад стените на този храм на знанието.“ Това обяви за „4Власт“ хирургът д-р Матей Попниколов, който ни изпрати архивен кадър от манифестация по повод 24 март. Той сподели, че на снимката е заедно с д-р Анелия Кралева и д-р Анелия Илкова, тримата носят знамето на школото. От същия випуск са още д-р Динко Гаджев, д-р Борко Исаков, екскметът на Дупница д-р Пламен Соколов, д-р Николай Вардаров, д-р Лорета Николова, Дениел Меджидиев.

Д-р Асен Меджидиев

„Същата гимназия е дала на България настоящият здравен министър Асен Меджидиев, бившият Стойчо Кацаров и проф. Венцислав Мутафчийски. Ако директорът не осъзнава висотата на позицията, която заема, трябва да се махне, моментално да си подаде оставка. Не може, недопустимо е тя да жили учители с финансови глоби, с наказания. Училището не е затвор. Дълбоко съм убеден, че и учителите трябва да бъдат по- смирени. Всички трябва да се смирят, тъй като Дупница никога няма да е същата без Гимназията.“, категоричен е д-р Попниколов.

Както съобщихме, школото се тресе от скандал, след като част от учителите и директорът Мария Гиздова не могат да намерят общ език. Биоложката Милена Челенкова и учителят по литература Мая Бучова се оплакаха, че са обект на постоянни атаки, забележки, глоби от страна на шефката. Тя отрича да има лично отношение към тях. Челенкова заплаши, че ще напусне училището, а Бучова се коментира, че нервите на работното й място са разклатили здравето й. Гимназията в посока училище „Паисий Хилендарски“ пък напусна преподавателят по математика Екатерина Петрова, което беше неприятна изненада за родители и ученици.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Не защитавайте психично болна жена – тива в Бучова !
    Не набеждавайте директора !
    Гимназията не е ваша , тя в на обществото ! То вижда кой има отклонения и кой не!
    Не може да позволяват целия персонал на една усмърдала педагожка да им удря шамари, да дерибейства, да командори.. ако искате да сте и подчинен и покорен слуга моля заповядайте ! Отстрани като доктори извън учебнито заведения няма как да изказвате препоръки !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here