Спипаха поредните дрогирани водачи в Пиринско

Полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установили следните водачи, шофиращи след употреба на наркотик:

Около 20:25 часа на 01.01.2023 г. на ПП1 Е-79 в с. Струмяни, от полицейски служители на РУ-Сандански е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 19-годишен младеж от с. Катунци. В хода на проверката е установено, че водчът на автомобила шофира след употреба на наркотик. По случая е образувано бързо производство.

От полицейски служители на РУ-Разлог, на 02.01.2023 г. в района на ул. „Стара планина“ в гр. Разлог е проверен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 19-годишен младеж от гр. Разлог. В автомобила са открити две топчета със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис с тегло около 0,9 грама, а с техническо средство е установено, че водачът шофира след употреба на наркотични вещества. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

На 02.01.2023 г. около 15:15 часа по пътя между с. Долно Дряново и с. Сатовча, 25-годишен от с. Долно Дряново е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ след употреба на опиати. Задържан е със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 03.01.2023 г. около 00:45 часа по ул. „Първи май“ в гр. Сандански, след като е употребил наркотик, 25-годишен мъж от града е управлявал лек автомобил „БМВ“. Задържан е със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here