Победа на Кирил Добрев над К. Нинова в съда с двоен знак: Членстото ми е възстановено на връх рожденя ден на дъщеря ми и деня на изключването!

Кирил Добрев
Кирил Николаев Добрев спечели поредна битака на живота си, но този път в съда, които възстанови членстовото му в БСП. Добрев,  който е потомствен социалист, син на бивщшият вътрешен миситръ Николай Добрев и дълги години председател на областната Софийска организация на БСП, Народен представител от парламентарната група на Коалиция за България в XLXLI и XLII народно събрание, беше изключен скандално и от лидърът на партията Корнелия Нинова.
„Основният недостатък на истината и справедливостта е, че никога не идват толкова бързо, колкото ни се иска. Даже Емил Димитров има такава песен. Понякога обаче нещата се случват символно. Преди една година, точно на този ден, бях изключен от БСП.
Дес, на същия ден, получих последното съдебното решение, което окончателно утвърждава членството ми.
И тогава, и сега по-важното е, че Ема има рожден ден.“- обяви щастлив на връх рождения ден на дъщеря си Кирил Добрев. Ето какво още заяви Добрев на същия ден точно преди 1 година:
Може да бъде изображение с 1 човек, изправен, храна и на закрито

Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора. Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен – анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан. Няма изненада, това ръководство толкова си може. Това заяви в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук Кирил Добрев. Повод за неговия коментар е новината за изключването му от БСП.

„Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия – БСП. Останалото няма значение“, посочва в своя коментар Добрев.

Изключването на Добрев е поискано от Изпълнителното бюро на партията в свикано извънредно и на подпис заседание.

Сред част от изтъкнатите мотиви са откритото противопоставяне на решенията на Националния съвет, множеството медийни изяви, използвани за вътрешнопартийни цели и създаване на негативен образ на БСП; както и участието на Добрев в публични действия, които „уронват обществения престиж на партията“.

Към мотивите е добавено още – използването на влияние върху структури и кадри за реализиране на лични и корпоративни интереси; както и подпомагане изграждането на структури на нови политически проекти. Приложени са документи, подписка от социалисти, както цитати от медийни изявления на Добрев.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here