БК Миньор 2015 с подаръци за Коледа, нов бус и най-модерната система за видеозаснемане на мачове

След като БК Миньор 2015 раздаде от своя страна подаръци на състезателите си, дойде ред и на ръководството да се похвали с нови придобивки, които ще повишат стандарта на работа в клуба!
На първо място, след дълго време, организацията се сдоби с нов бус, който да обслужва пътуванията извън Перник на тимовете от школата и мъжките формации.
Освен това, в зала “Борис Гюдеров” вече е инсталирана и функционира най-модерната система за видеозаснемане на мачове и тренировки в баскетболния свят, Keemotion. Системата ще позволи на треньорския щаб да анализира тренировъчния процес и двубоите, които се изиграват в нашата зала, и на последно място, но не и по важност, тя ще осигури възможност за преки предавания в YouTube на мачовете за хората, които не могат да присъстват на живо.
Спомогналите за тези неща са твърде много за да ги изброим поименно, затова отправяме огромните си благодарности на всички спонсори и хора, които продължават непрестанно да ни подкрепят и помагат за да повишаваме нивото на професионализъм в нашия клуб! Сигурни сме, че с общи усилия най-доброто тепърва предстои!
Пожелаваме весела Коледа и прекрасно посрещане на 2023 година от всички в БК “Миньор 2015”!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here