Депутатът Вл. Милушев: Хората в Самоков ме спират с въпроси „Ще има ли пак избори?“ и „Ще разследвате ли кражбите на ПП?“

Младен Маринов и Валентин Милушев

„С въпросите „ще има ли нови избори? Ще разследвате ли кражбите на ПП?“ ме спират хората в Самоков. Те ми споделят, че не желаят да се харчат пари за поредните избори, искат да продължи програмата със санирането, да дойдат пари от Плана за възстановяване, да има някакво раздвижване, да вървим напред, а не да тъпчем на едно място.“ Това сподели народният представител от Самоков Валентин Милушев. Вчера той беше в родния си град за срещи с хората. С колегата си Младен Маринов гостуваха в клуб на пенсионера в „Самоково“ и самоковци ги засипаха с въпроси.

„Успяхме да отговорихме на повечето от поставените въпроси и поехме ангажимент да потърсим от институциите отговори на тези, които са извън нашата компетентност. Уверихме хората, че ГЕРБ направи всички възможни политически компромиси, за да има редовно правителство и бяхме на косъм да успеем, само няколко гласа не ни достигнаха. Макар и без редовно правителство, в зала се стареем да предлагаме и подкрепяме законопроекти, които са от полза на хората. Успяхме да удължим мораториума върху поскъпването на битовия ток. Поехме ангажимент да проверим на какво се дължат честите спирания на водата в квартал „Самоково“ през последните дни и седмици.“, разказа Милушев.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here