Депутат брои 7100 лв. за шампионско трико на дупничанина Даниел Александров на търг във Враца

Депутат брои 7100 лв. за шампионско трико и купа на бореца от Дупница Даниел Александров. Дупничанинът дари своите трофеи за наддаването, чрез което се събраха общо 38 500 лв. Целта на благотворителния търг беше да се подпомогне ремонтът на болницата във Враца. Акцията бе организирана от Обществен дарителски фонд за Враца, средствата са за довършването на ремонта на отделението по Акушерство и гинекология в областната болница.
Трикото и шампионската купа на Александров бяха купени от Мартин Хазиранов от ГЕРБ. Предметите са били обявени за продан с начална цена от 1500 лв. и стъпка 200 лв. Харизанов обаче вдига до 7100 лв. Той даде заявка, че ще дари шампионските предмети на клуба на врачанските борци.


„Благодаря от цялото си сърце на моите приятели- европейския шампион по борба Даниел Александров, който бе специален гост на събитието, ММА шампионът Георги Валентинов и на легендарния Христо Стоичков, които предоставиха свои ценни предмети за търга.“, коментира във фейсбук Харизанов. Той разкри, че на събитието Даниел Александров бил впечатлен от фотографията на Васко Врачовски, изобразяваща прекрасен кадър от Враца. Самият дупничанин също споделя, че е доволен, че е станал част от благородната инициатива.
„Щастлив съм, защото моите спомени от състезания в живота ми донеса 7000 лева към общия приход от търга и бяха най-скъпо продадените предмети.“
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here