Съветникът Венелин Коларов се престори на уплашен, вместо да даде решение за съдбата на ВиК – Дупница

Съветниците Леонид Хаздай, Венелин Коларов
Съдбата на ВиК – Дупница развалнува стотици дупничани, които искат решение на въпроса от общинските съветници. Някой реагираха извън границите на нормата и уплашиха част от съветниците. Идеята не е кой кого да утрепе, а какво да се направи, за да се предотвърти унищожаването на дружеството, защото в крайна сметка, който и да се утрепе, това няма да реши качеството на услугата. Така, че нека да се дадат идей за излизане от кризата, а не да се стига до екцесии.
Общинският съветник Венелин Коларов, вместо да даде решение, за сплотяване на дупничани, той реши да се прави на уплашен и да търси виновник. „И какво? Вече трябва да се страхувам за живота и здравето си?
Боби Коларов
За нещо, което е приел предишния Общински съвет преди повече от 5 години!“ – написа той до 4ВЛАСТ, но идеята е да се тръгне по пътя какво може да се направи, а работата на общинските съветници е да дават идей, предложения, проекторешения, решения, и то, срещу заплащане от по над 500 лв. на месец и допълнителни хонорари и договори от общината за частна дейност, което не се третира като облагодетелстване.
Ето част от изявленията на читатели, които смутиха мира на Венелин Коларов:
Надя Сантева Един калашник и у общината. Аман от нек@дърницi. Отговор Изпрати съобщение 9 ч. / Дамата уточни, че става въпрос за калашник- детска играчка, който да пробуди заспалата съвест и бездействието на съветниците, допуснали катастрофата в дружеството, на което са собственици. /
Rita Ynkova Защо водата е дадена от Господ тези шарлатани за какви се мислят.
Коларов, обаче реши да хвърли вината на 4ВЛАСТ. 4ВЛАСТ се разграничава от злобни и обидни коментари, в дебатите по темата днес сме истрили над 150 коментара с омразна реч, които продължават да валят.
Ето и как протече разговорът ни съъс „уплашения съветник“:
– Колаов, ето хората, чакат решение, пиши им и кажи какво ще предпиемеш. Пиши им на тях! Заповядай, отговори им, питай ги и дебатирай темата, кажи какъв изход виждаш, не се прави на ущипана госпожица, а кажи какво трябва да се направи. Нито един съветник не е изразил мнение по темата, няма нито една пресконференция от 4 години.
-На никакъв не се правя! Чувствам се заплашен!
 -Хвърляй оставака и дим да те няма! Баща ти беше общински съветник и то за пример- Раймонт Коларов така ли щеше да постъпи с ВиК, като вие, мълчте като риби. Най- малкото, което трябва да направиш е да изразиш позицията си по темата, да, преди 2016 г. идеята беше, че ще потекът милиони, при това изявлението дойде от правителството и никой не го подложи на съмнение, но се видя, че това е лъжа за Дупница, пене, и вие пак мълчите. Вие не се борите, вие сте се предали, не ви пука!
4ВЛАСТ е готов да даде думата на всеки по темата!Вижте видеоканала ни:


7 COMMENTS

 1. Това момче е добър музикален водещ, но много далеч от баща си и какво прави в Общински съвет може да ни каже само големия комбинатор Костадин Костадинов. Отдавна се знае, че той погреба СДС в Дупница и го превърна в клубна организация към ГЕРБ, което е престъпление към демократичната общност в този град. Толкова слаб и некадърен Общински съвет и кмет на Дупница не е имало никога, падението е невероятно просто. Жалко…

 2. Въже за съветниците копелета продадоха Дупница и само си гледат коремите гледай ги какви са станали всичките по 200 кила бе

 3. Ди джей Боби бил уплашен 🙂 Имаше навремето един футболен президент Жоро Илиев дето уплашените футболни съдии и други ги лекуваше много добре , идваха и ги масажираха момчетата едно хубаво и после вече не ги беше страх

 4. Пропадането на ВиК започна от времето малко преди и по време на кмета П.Дангов ,когато гл.счетоводител беше близката до П.Панайотов,Димитрина Михайлова .Още тогава с глупави решения дружеството беше задлъжняло само към НАП с 425 000 лв. Това го е знаел и кмета и Общ.съветници ,но адекватни решения не се взимаха ,а се назначаваха
  бивши депутати и бивши общ.съветници ,партийни другари ,само да взимат заплати и да пречат на работата.
  Проблемите не са от един ден ,но реално никой не се е заемал сериозно да ги решава.
  А не е лошо да се види срещу каква работа получават заплати общ.съветници.
  Щом искат да са такива ,това е работа в полза на обществото ,да работят без заплати ,ако не да не се кандидатират.

 5. Боби Коларов да се засрами там кои го ползват да вдига ръка за жълти стотинки и му дават някой лев да озвучава общински събития това го интересува уплашения да прибере някой лев!

 6. Отдавна за грабежите във ВиК трябваше да се самосезира Прокуратурата. Но… Мълчание. Доведоха съвсем умишлено ВиК до фалит. Източваше се непрекъснато от 12 години. Откакто ГЕРБ са на власт в Дупница. Сега вече няма какво да грабят. Щом и работниците са без заплати, месеци наред. Всички мълчат като риби. СТРАХ! ГЕРБ са най-зловещото партийно формирование.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here