Кметът инж. Гърменов и Дядо Коледа запалиха коледните светлини в Разлог, заря озари небето

Градоначалникът инж. Гърменов и Дядо Коледа запалиха коледните светлини в Разлог, заедно със стотици деца, жители и гости на града.
С тържествена програма на централен площад „Преображение “ днес, грейна и коледната премяна на град Разлог. Ученици от Основно училище ,,Никола Парапунов” приветстваха всички малки и големи, вярващи в коледната магия, с песните- ,,Бяла Коледа‘‘ и ,,Коледа е‘‘. Специално за събитието пристигна и самият Дядо Коледа, придружават от Снежанка.
Поздравително слово към всички присъстващи отправи кметът на община Разлог- инж. Венцислав Гърменов: “В навечерието на едни от най- чаканите празници Бъдни вечер, Коледа и Нова година, пожелавам на вас и вашите семейства здраве и благоденствие! Нека къщите се изпълнят с домашен уют, а Коледното вълшебство – завладее сърцата! Нека Новата година ви донесе това, което старата не е успяла!” поздрави инж. Гърменов, след което заедно с Дядо Коледа започнаха обратно броене до грейване на коледните светлини и тържествената заря.
Завладян от магията на празничен Разлог, Дядо Коледа напомни на всички деца, че очаква техните писма до 21- декември. Своите желания, те могат да пуснат в
 
Къщичката за писма на Дядо Коледа, намираща се на коледната алея в град Разлог. На 24 и 25 декември Белобрадият старец ще посети и домовете на всички послушни деца, за да ги зарадва с куп подаръци, а междувременно ще присъства и на тържествата им, във всички детски ясли и градини.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here