Влакче около грейналата елха в Разлог, коледна алея радва жителите и гостите на курорта

С песните „Бяла Коледа“ и „Коледа“ ученици от основно училище „Никола Парапунов” дадоха тон на тържеството за запалване на празнините светлини в Разлог. Стотици се събраха на централния площад „Преображение“ в очакване елхата да светне. Светлините запалиха кметът на община Разлог- инж. Венцислав Гърменов и Дядо Коледа.

“В навечерието на едни от най- чаканите празници Бъдни вечер, Коледа и Нова година, пожелавам на вас и вашите семейства здраве и благоденствие! Нека къщите се изпълнят с домашен уют, а Коледното вълшебство – завладее сърцата! Нека Новата година ви донесе това, което старата не е успяла!”, поздрави инж. Гърменов, след което заедно с Дядо Коледа стартираха обратното броене до светването на елхата. Тържественият момент беше озарен от мощна заря.

На весело влакче около коледното дърво се хванаха децата, а начело на композицията бяха Снежанка и Дядо Коледа. Добрият старец напомни на децата, че очаква техните писма до 21- декември. Своите желания те могат да пуснат в Къщичката за писма на Дядо Коледа, намираща се на коледната алея в град Разлог.

На 24 и 25 декември Белобрадият старец ще посети и домовете на всички послушни деца, за да ги зарадва с куп подаръци, а междувременно ще присъства и на тържествата им, във всички детски ясли и градини.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here