Поредните спипани с дрога в Пиринско, има задържани

В хода на проведена, на 08.12.2022 г. на територията на област Благоевград, специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, от ОДМВР- Благоевград информират.

В района на ул. „Пирин“ в гр. Банско, от полицейски служители на РУ-Банско е проверен 22-годишен гражданин на Република Северна Македония. У същия е намерено и иззето около 0,19 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин.  Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

При извършена проверка на жилище в гр. Хаджидимово, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев  е открита цигара, съдържаща около 0,24 грама марихуана. 18-годишният обитател на дома е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Около 22:00 часа в района на парк „Арена“ в гр. Благоевград са проверени трима благоевградчани на 17, 18 и 20 години. У 18-годишния е открита хартиена сгъвка със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис с тегло около 0,87 грама. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

Мъж на 41 години от гр. Бургас е задържан, след като при извършената му проверка в нощен клуб в гр. Банско у него е открито около 0,53 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин.

От полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, в централната част на гр. Благоевград е проверен  42-годишен мъж от града, който не е записан на метадонова програма. Същият е предал на органите на реда шишенце, за което е съобщил, че съдържа метадон. Шишето е иззето, а течността в него е предоставена за изследване. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури.   Работата продължава.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here