20 -годишният Радостин Симеонов предлагал дрога и през мрежите, майка му Верка: Двамата сме с един телефонен номер и две карти, абсурд!

След случая с тараша Васил Петров Бахамата обяви, че предоставил колата на таксиметров шофьор, който работил за него. Бахамата се слави с автопарка си от луксозни автомобили.

 

Георги Ванев

През февруари след гонка в жк „Бистрица“ беше закопчан колега на Кашкавала с прякора Малкия Дивак.20- годишният Радослав Симеонов е разследван по сигнал, че продава дрога през социалните мрежи чрез снимки, хвърчал из Дупница по заявки с велосипед и се хвалел в мрежата с дневния оборот.

„Това е гнусен донос, детето ми е студент, учи Международно право, някой се опитва да ни съсипе живота, аз работя на три места, сама съм го отгледала. Имаме две телефонни карти с един номер, аз виждам кой му звъни, вижда му фейса и останалите мрежи, няма как да допусна такова нещо“ – обяви Верка Симеонова, която отказа да застане пред камерата и категорично отрече у синът и у дома й да е намерено дрога и с нетърпящ възражение тон, обиди, закани, псувни и ругатни към екипът ни, с лъх на алкохол отсече: Сваляйте статията! Или ще ви попилеем!“

Синът и, който току- що беше излязъл от ареста, едва успя да я удържи в буйството й и учтиво помоли статията да бъде свалена. „Веро, стига! Намериха у нас само 1 грам, пред телевизора, не сме го крили, той ми беше за лична употреба. Няма да има прокурор, няма да ме съдят, ще има една глоба от 500 лв. и това е! А вие свалете статията!“ – разпореди се със голямо самочувствие Радостин Симеонов и добави, че дознателите са с него.

Часове по- късно сайтът беше хакнат, а статията блокирана във Фейсбук. Заедно с нея бяха ударени статии на Васил Петров- Бахамата, чиято съпруга беше хваната с наркотици на границата, хакнати бяха и статии за Кашкавала и още серия наркодилъи, чиито имена се свързват с Бахамата. Две от най- яките коли на Бахамата са в полицейските управления, в тях бяха намерени наркотици.

„Кълна се, не съм аз, да се тресна с колата челно по магистралата…..Не познавам Радостин, ни Кашкавало!“ – кле се Васил Петров Бахамата.

Георги Ванев

Както писахме, 20 – годишният Радостни Симеонов от Дупница е задържан при спец операция на началника на ОД на МВР- Кюстендил старши комисар Георги Ванев срещу наркоразпространението. Действията са предприети след оперативна и издирвателна работа, при която са установени двама, за които има данни, че се занимават с разпространение на наркотични вещества. В хода на акцията, осъществена под наблюдението на прокуратурата, е задържан Симеонов, съобщи МВР за 4ВЛАСТ. Симеонов е задържан в дома му пред блока кооперативния пазар. В домът му са намерени електронна везна и марихуана. Точното количество не обявено, липсва и информация в бюлетина на полицията.

„Радостин Симеонов е вероятно е хванат в момент на сделка, купувачът е свидетел и е задържан заедно с него. Полицаите са наблюдавали сделката. При обиск в дома му бяха намерени везна и наркотик. Дознателите, обаче, дават на заден и се опитват да потулят случая, като го изкарат просто за лична употреба, а не продажба и разпространение. При положение, че има свидетел. Няма да го пуснат и в бюлетина. Колегите разследват и сигнал, че Радостин е предлагал дрогата през социалните мрежи. По- важното е, че някой го ползва, работи за силен наркобос и има чадър над него.“ – съобщиха наши източници от МВР.

През февруари след гонка в жк „Бистрица“ беше закопчан колега на Кашкавала с прякора Малкия Дивак.

„Бях в леглото си, майка ми също беше у дома, полицата почукаха, отворих и казах заповядайте. Те ме сграбчиха за врата, намериха по – малко от 3 грама марихуана, но не за продан, а за лична употреба. Заключиха ме за 24 часа. Майка ми Верка не е спала две денонощия. Обясних в полицията, че наркотика съм го взел от Благоевград, дадох пълни показания, не съм наркодилър., аз съм студент по Международно право в ЮЗУ- Благоевград, държавна поръчка. В полицията ми казаха, че са действали срещу мен по донос. Дознател Тахтаджийска ми обясни, че съм нямал право да държа в дома си и грам наркотик, сега ме чака глоба от 500 лв. Няма да се повтори.“ – каза Радостин Симеонов пред 4ВЛАСТ след излизането си от ареста.

Любопитното е, че предишният ден беше задържан Валентин Иванов -Кашкавала, който се сочи за приятел на Радостин Симеонов. Кашкавала беше спипан вчера с мерцедес без регистрационни номера, а през лятото го хванаха с дрога и получи условна присъда, поради която сега го чака затвор. „Отдавна трябваше да е зад решетките, а вчера го хванаха и го освободиха, прокуратурата не приложи мярка за неотклонение задържане под стража, има ли чадър над Кашкавала от прокуратурата, играят ли си още на „ние ги хващаме, а те ги пускат“- пишат наши читатели на редакционните линии.

„Това е втори донос! С Кашкавала не сме приятели. Мога да го доведа в редакцията и да ви го потвърди.“ – каза Симеонов.

На 08.12.2022 г., излезе бюлетин на МВР, в който се съобщава, че в рамките на провеждаща се специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, са задържани двама мъже в Дупница с полицейска заповед. Единият е 30-годишен и е от село Овчарци, от него са иззети 2 опаковка с канабис, той е задържан в квартал на града.

Другият е 20-годишен – от жилището му при процесуално-следствените действия са иззети ел.везна и опаковка канабис/3 грама/. Специализираната операция се провежда от служители на сектор „Криминална полиция“ – ОДМВР, и служители на РУ Дупница. По случаите са образувани досъдебни производства в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.
Вижте видеоканала ни:


6 COMMENTS

  1. Международно право се изучава за Докторанти и за завършилите специалност Право ! Нещо не знае и какво учи горкият ….. Това е Докторантска специалност а не редовна , нещо се е объркал с изучаването на специалността

  2. По-сигурно да учи Международни Отношения но Международно право в Юзу е за Магистри хахаааа

  3. Как записа Международно право хахааа като първо не си завършил Българското улююююю а пък вие кажете му да ви покаже студентската книжка , той не знае какво учи ….. Това е Докторска степен за Завършили юристи … нещо учи там даже не знае какво

  4. Аз не мога да разбера кой неграмотник ги пише тези статии! Защо има толкова много правописни грешки? Кой ви дава правото да пишете, хора…? То това са правила, които се учат в трети клас. Дори и не съм се опитвала да задълбочавам в правописа… Ужасен сайт, без никакво качество. Човек да се напрегне, докато изчете една статия… Идиоти!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here