Търговско-промишлена палата в Благоевград получи статуетка „ХЕРМЕС“

Търговско-промишлената палата в Благоевград, която е и приемна структура на центъра „Европа Директно“ – Благоевград, получи бронзова статуетка „Хермес“ и грамота в категорията „Регионална търговско-промишлени палати (камари) в системата БТПП“.
Наградата за най-успешна регионална палата бе връчена на Анжела Лазова, член на УС на Търговско-промишлената палата в Благоевград и управител на фирма „Висота“, специализирана в производството на мебели за баня, корпусна мебел за дома и офис обзавеждане.
Традиционно награждаването на Българската търговско–промишлена палата за фирми, посланик, търговски представител, регионална палата, браншова организация, медия и журналист бяха връчени в присъствието на чужди търговски аташета и компании, политици и представители на бизнеса в София, хотел „Балкан“.
Търговско-промишлената палата работи в много добро партньорство с Община Благоевград в организиране на събития, свързани с изграждане на международни контакти и бизнес партньорства. През октомври тази година, със съдействието на Общината, Благоевград бе домакин на Българо-гръцко бизнес изложение, което се проведе в зала „Орфей“ в парк „Македония“. В него участие взеха над 30 български и 30 гръцки фирми и производители. Срещата беше осъществена по проект „Укрепване на предприемаческата култура и сътрудничеството в транс граничен регион Благоевград – Серес“.
През месец септември 2021 година по линия на център „Европа Директно“ – Благоевград, който работи в Търговско-промишлената палата, хърватска делегация, съставена от представители на Европейската комисия в Хърватия и журналисти, посети Благоевград и обсъди възможности за партньорство и бизнес между хърватския град Задар и Благоевград.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here