ДПС- Разлог: Циганската махала на с. Баня ликува, полагат се кабели за ел. захранване повсеместно!

Читателите ни пишат:

ЕРМ ЗАПАД АД сбъдната мечта при това точно по Рождественските празници.
Полага се кабел, който ще подобри електрическото захранване на любимата ни циганска махала в село Баня.

Както повечето от вас знаят на 04.11. тази година с нашия приятел Сашо Бандов (Александър Георгиев) входирахме колективен сигнал до ЕРМ ЗАПАД АД, към който прикрепихме направената подписка от над 270 човека. Искаме сърдечно да благодарим на ЕРМ ЗАПАД АД за мигновенната реакция относно този така наболял проблем. Екипът им реагира отговорно , сега момчетата са тук и работят.

Истински благодарим и на Радослав Раведски , който с цялото си човеколюбие и загриженост спомогна за по-скоростното положително  развитие на казуса.
Въпреки, че някои хора, чиито приноси за махалата са толкова „големи“, че не заслужават да споменем и имената им си преписват заслугата, ние от ДПС Община Разлог ви казваме следното – Заслугата е изцяло на вас, хората, живеещи в махалата на село Баня. Вие се организирахте, обединихте и резултатът е следствие от силата на вашето ЕДИНСТВО.

Това ни пише лидерът на ДПС в Разлог Димитър Зорков. Припомняме, че 15.03.2021г. с над 100 човека ДПС учреди нова общинска структура в община Разлог. За председател беше избран с единодушие Димитър Зорков.

„ДПС е партията, която има човешко отношение към проблемите на хората. Поздравления към ръководството на ЕРМ ЗАПАД АД  изпрати и Радослав Ревански – кмет на община Белица и Ибраим Зайденов –

областен председател на Младежко ДПС и кандидат за народен представител.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here