Иван Белишки е обявен за общодържавно издирване, след искане на ОДМВР- Кюстендил

Иван Белишки при влизане в съдебната зала

Иван Белишки, студент по право и син на кмета на Панагюрище- Никола Белишки е обявен за общодържавно издирване, научи 4ВЛАСТ. Това е станало по искане на МВР Кюстендил за установяване на адрес, потвърдиха от ведомството.

В края на месец април кюстендилски полицаи задържаха 22-годишният Белишки за умишлено причиняване на пожар чужд имот – сухи треви и ниска растителност в землището на кюстендилското с. Ломница.

При задържането 22-годишният, който е с постоянен адрес в Панагюрище и е бил въоръжен с пистолет и нож, е оказал съпротива и е нанесъл телесна повреда на полицай – с разкъсно-контузна рана на главата е.

Белезници за Иван Белишки, син на кмета на Панагюрище подпалил чужд имот край Ломница и наранил полицай

Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „Домашен арест“, по отношение на 22- годишния Иван Белишки от Панагюрище, привлечен като обвиняем за нанасяне на телесна повреда на полицейски органи – служители от ОД МВР – Кюстендил. Мярката ще се изпълнява с гривна за електронно наблюдение, на адреса на обвиняемия в Панагюрище.

Съдът отмени определението на РС – Кюстендил, с което по отношение на обвиняемия бе взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

На по- горна инстанция и „домашния арест“ бе отменен.

КОС пусна под „Домашен арест“ Иван Белишки, син на кмета на Панагюрище, обвиняем за нанасяне на телесна повреда на полицейски орган
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here