Официално: Драган Шолак каза какво се случва с Левски

Сръбският богаташ Драган Шолак излезе с официално съобщение до медиите, в което коментира информациите за придобиването на мажоритарния пакет от акции на Левски. Това е негов първи личен коментар по темата за „сините“. В средата на октомври управляваната от Шолак „Юнайтед Груп“ също направи официално изявление по въпроса с акциите на клуба от „Герена“.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ДРАГАН ШОЛАК
Във връзка с появили се публикации в българските медии, в които се твърди, че сделката за собствеността на футболен клуб Левски вече е приключила и акциите са прехвърлени на мен и/или мои компании, бих искал да заявя, че тази информация не отговаря на истината.

Използвам случая да отправя молба към медиите да се придържат към официална информация по темата и да не се доверяват на непроверени факти и слухове, тъй като подобни спекулации могат да застрашат преговорите и да намалят шансовете за успешно финализиране на потенциална сделка.

Ако евентуална сделка за собствеността на футболен клуб Левски бъде сключена, ще разпространя официално становище до медиите. Дотогава всяка информация, която съдържа подобни твърдения, трябва да се счита за спекулативна и невярна.

Драган Шолак
Основател и председател на Надзорния съвет на United Group
Водещ инвеститор в Sport Republic
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here