Видео: Й. Гергов и Д. Симова измъкнаха „под носа“ на К. Костадинов ръкавиците на кикбоксьор №1 А. Сусанина за 1500 лв., Ротари бал събра 45 000 лв. за детско отделение

Красива гайдарка пя и свири „на ухото“ на ченгето Борислав Динев

Общинският съветник, лидер на „Партия на зелените“ от Дупница, Йонко Гергов и Даниела Симова купиха за 1 500 лв. ръкавиците на кикбоксьор №1 Алисия Сусанина. Двамата „удариха от земята“ ОбС шефа Костадин Костадинов, който наддава до 600 лв. и се отказа гневен: „Ти ли ще ме товариш, може ли хора от моята маса да ми правят сечено, нали сме приятели, спри се. Ръкавиците са мои!“ – тропна по масата в типичен артистичен стил Костадин Костадинов, но напразно, не сполучи. Оказа се, че Йонко Гергов наддава от името на бившия общински съветник от ГЕРБ Даниела Симова, която е собственик на шивашки цех с над 80 шивачки. Тя била възпрепятствана и не могла да дойде на бала, затова заръчала на Гергов да наддава до край. Това беше втори удар „под кръста“ за съветник №1 на Дупница. Самият Йонко Гергов, който е част от ръководството на Ротари, си купи картина за 600 лв., а Костадинов си тръгна веднага разсърден. „Общо 45 000 лв. влязоха в касата на Ротари, парите са за ремонт на детско отделение на общинската болница.“- обяви гордо Гергов.

80 лв. беше кувертът. В сметката влизат 30 лв. за каузата, останалите 50 лв. са за ресторанта и за водеща от Пловдив, която се оказа талантлива гайдарка. Около 10 000 лв. от общата сума ще бъдат дадени на ресторант „Рилена“ и водеща от Пловдив, която пя и свири на гайда и успя хем да „разтупа сърцата“, хем да  „развърже кесиите“ на бизнесмените от Дупница и то яко.

Нямаше никой от представителите на кметската управа, а водещата „би барабана“, че са в залата. Тя заяви, че на централна маса с най- важните гости е зам.- кметът Крум Милев, на бала нямаше и представители от Ротари за България.

„Храната беше отвратителна, остана по масите. Печеното свинско миришеше на старо и разложено месо, освен, че беше студено, все едно е приготвяно преди една седмица, а големият парадокс беше, че една чинийка салата се полагаше на четирима души. Подлъгват хората, канят бизнеса да помага и се излагат, организацията беше на кота нула. Пълна излагания от страна на персонала на ресторант „Рилена“ в хотел „Рила“ на пъпа на Дупница, пълна! Първо въздухът в залата беше спарен, задушен, миришеше на манджи, всички се изпотиха, свалиха саката, явно вентилацията не работи, после отвориха врати, пуснаха климатици, стана адски студено. Добре, че каузата- да се направи детско отделение на общинската болница е върховна.“ – коментираха един през други бизнесмени, които направиха големи пожертвования.

„Бизнесменът Александър Палчев извади 1 500 лв. за картина на местен художник. Собствениците на Борса Слави Ангел и Стойчо Владимиров общо дадоха над 2 200 лв. за картини. Съветникът Георги Красимиров Градевски -Конъна си откупи кафемелачка за 500 лв. „На събитието бяха над 74 човека, това е най- хубавият коледен бал, без съмнение, събрахме  за първи път най- много пари и толкова много народ. Адвокат Мария Чочова подари своя картина, която беше грабната за 350 лв. Костадин Костадинов се хвърли на ръкавиците, съжалявам, приятел ми е, но Даниела Симова от ГЕРБ го тушира. Ще удвоим сумата, ще вземем от дистрикта най- малко 3 000 лв., а по програмата от фондацията ще ни дадат още 10 000 лв., но ние продължаваме да събираме средства и към момента на кандидатстване от фондацията може да удвоят сумата, която сме събрали от клубовете. Ако съберем 100 000 лв. ще направим чисто ново детско отделение.“ – каза Йонко Гергов за 4ВЛАСТ. В ранните часове на новия ден красивата водеща осъмна до бившия шеф на полицията в Дупница Борислав Динев, който беше дисциплинарно уволнен преди броени месеци. Владислава напълни душата на ченге №1 като седна до него и хем пя, хем свири на гайда като истинска самодива от овчарските поляни на Родопите в народните песни. Динев подслаждаше удоволствието с големи глътки червено вино. Той, обаче, не се бръкна, въпреки, че Владислава употреби цялото си изкуство, за да го „предразположи за дарение“. „Змия има в джоба си, змия.“- коментираха ту на майтап, ту на истина присъстващите.
Вижте видеоканала ни:


3 COMMENTS

  1. Абе тая свиня Лида ли е, Лора ли е кой я чете още? Че даже и интервюта на нея точно са и дали. Коментирали пред нея, точно па ти коя си че на тебе ще ти дават интервю че даже бизнесмени те се надпреварвали едни през други да ти кажат какво е станало. Или това е си го е платил Гергов да го напише. Той май ще да е с абонамент пре Лида че толкова да гонизтипосва все него. А па тия бизнесмени ненаяли се дето са и дали на Лида интервюто отиват там да ядът или за дарението. Салатата малко им била, месото им студено, топло им било, студено им било, миришело, ма да се бяха изкъпали да не миришат. Ама аз и друго не разбрах са, сабрали са 45000 лева, 10000 са за ресторанта и певицата ма 74 по 50 са към 3700, та тая певица 6 ли е земала? Или Лида не се научила да сметка или Гергов я е врътнал с сметките. Ебати измислената статия и ебати смотаната Лида да ги пише. В крайна сметка поне да видим какво ще направят с събраните пари и да оправат болницата

  2. Едно време имаше вестник Стършел и там четяхме такива статии, ама мисълта на журналистите течеше по-гладко и имаха някакъв смисъл. Дори и това, че бях на бала, не ми помага да разбера какво се има предвид в статията. Както и да е, който има положителни мисли вижда положителното, който вижда само лошото, за него си е. Със здраве всички 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here