„С волейбол на училище“- новият мащабен проект на федерацията по волейбол и РУО- София област стартира в Ихтиман, специални гости кметът Илиев и Пушката

„С волейбол на училище“- новият мащабен проект на федерацията по волейбол и РУО- София област стартира на 30.11 в град Ихтиман с любезното съдействие на ВК “ Ботев“ и СУ “ Христо Ботев“.
 
Специални гости на събитието бяха г- н Калоян Илиев – кмет на община Ихтиман, г- жа Росица Иванова- началник на Регионално управление на образованието- София област, г- жа Ани Спасова – ст.експерт по физическо възпитание и спорт в РУО, г- жа Силвия Арнаутска – главен експерт “ Образование“, Евгени Иванов – световен шампион по волейбол, Виктория Григорова – участник в риалити формата“ Игри на волята“, изявени спортисти и др.
Най- тържествено г- н Илиев и г- жа Иванова дадоха старт на проекта с хубави пожелания към малките и големите бъдещи волейболисти.
Реализацията на проекта цели да се повиши информираността и интереса на децата към спортните занимания, както и да бъдат улеснени спортните клубове в процеса на откриване и насочване на перспективни деца към възможности за развитие чрез най- успешния колективен спорт у нас- волейбола.
На училището ще бъде предоставено материално и техническо осигуряване, което да бъде използвано за внедряване на новите методики за ранно обучение и развитие на подрастващите.
В знак на благодарност, от ВК “ Ботев“ бяха връчени плакети на г-н Илев и официалните гости!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here