За празника на хората с увреждания, кметът Стоянов на гости в ДЦ „Света Неделя“ и Районната организация на глухите в Сандански

На 3 декември отбелязваме Международния ден на хората с увреждания!
Днес, в навечерието на денят, посветен на хората, които с благородни усилия се борят всеки ден за достойно и пълноценно участие в нашия обществен живот, споделяме общата отговорност и необходимата подкрепа, от която всички имат нужда.
Специален бе днес денят! Гостоприемно и топло, с много усмивки и настроение, музика и песни, кметът на община Сандански – Атанас Стоянов бе посрещнат в Дневния център за деца и младежи с увреждания „Света Неделя“ и Районната организация на глухите в Сандански.
Кметът изрази своята подкрепа към всички тях, които ежедневно, с воля и кураж, отстояват правото си на лична изява и на достоен живот и им пожела здраве, нестихващ ентусиазъм за творчески изяви и много усмивки!
През следващата седмица ръководството на община Сандански ще посети и социалните услуги в с. Вълково и с. Петрово, където екипът на Центъра за обществена подкрепа е подготвил специална изненада за всички!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here