Чалгата с рекордни хонорари за ЧНГ: 25 000 взима Меди, Преслава пее за 15 бона, Азис с две участия

Рекордни хонорари за предстоящата новогодишна нощ си поискаха от фолкбранша. След няколко години затишие заради пандемията от COVID-19 и липса на участия по празниците тази година чалга звездите са със запълнен график и ще приберат петцифрени суми.

Абсолютен рекордьор е най-оборотният в момента фолкпевец – Меди. Любимецът на Галена е спазарен още от лятото да пее в елитен хотел в Пампорово. Сумата, която Меди е поискал, за да весели гостите, е 25 000 лева. Певецът засега не е потвърдил дали с него ще бъде и гаджето му Моника Валериева. Тъй като графикът на актуалната звезда се пълни за месеци напред, наддаването кой да го грабне за празника започва много преди другите му колеги да имат каквито и да е оферти за Нова година.
Хонорарът на Меди се качва допълнително заради факта, че изпълнителят ще забавлява гостите цяла вечер и няма да приема други участия в празничната нощ.

Точно обратната стратегия ще предприеме най-голямата конкуренция на Меди – Азис.

Азис ще пее на две места

Азис ще пее на две места

Кралят на фолка категорично е отказал офертите на хотели в провинцията, въпреки че богати собственици са готови да платят щедро за неговото присъствие. Азис предпочете да пее в София и така ще съчетае две участия – в скъп панорамен ресторант, а след полунощ ще излезе на сцената на най-оборотния чалга клуб в столицата заедно с колежката си Софи Маринова.

Азис лично се е договорил какъв ще е хонорарът му от двете места, но според запознати официалната сума е по-малка от тази на Меди, като ромският славей ще бъде възнаграден с щедри бакшиши от гостите.

Участие срещу 15 000 лева вече е договорила Преслава. Тя ще забавлява гостите на хотел във Велинград и ще бъде там заедно с цялото си семейство.

Преслава

Преслава

Колежката й Галена пък заминава директно на топло за Пунта Кана, където ще забавлява пълен хотел само с български гости. Нейният хонорар не е известен, тъй като е преговаряла директно с туроператорска агенция за условията на заминаването й.

Галена отива в Доминикана

Галена отива в Доминикана

Галена ще бъде заедно със семейството си, така че е възможно договорката да е тип „бартер“ – безплатна екскурзия срещу присъствието й в празничната нощ. И докато е в Доминикана, съпругът на певицата Галин ще плати щедър хонорар на естрадната легенда Васил Найденов, за да забавлява гостите в неговото заведение във Велико Търново.
Останалите фолкпевиците се изявяват срещу по-скромни хонорари. Официално тарифата на Ивана за Нова година е 15 000 лева, но засега тя не е обявила дали и къде ще пее.

Ивана е по-скромна

Ивана е по-скромна
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here