Д-р Ивайло Моллов претърпя успешно серия операции, изписват го от болница напълно здрав след жестокото ПТП

Операция на челюстта бе последната хирургическа интервенция, която председателят на ОбС в Сатовча д-р Ивайло Моллов изтърпя през последните 12 дни. Завчера тя е била извършена успешно и сега зъболекарят и близките му нямат търпение той да напусне болницата и да се прибере в дома си.

Разбрали за успешния изход от цялостното лечение, вчера общинските съветници в Сатовча един през друг му звъняха, за да го поздравят с края на успешния лечебен цикъл и да изразят надежда, че той ще води последната за годината сесия на местния парламент през декември. Чак от САЩ му се обади и съветничката Зайра Ибишева, която е на гости при децата си и ще се върне в Сатовча в началото на януари, пише в. Струма.

Д-р Ивайло Моллов пострада тежко при катастрофа на 18 ноември в прохода Предел. Той пътувал за семинар в София, имало гъста мъгла и около 6,30 ч. сутринта колата му се забила в камиона, движещ се пред него. Автомобилът до такава степен бил смачкан, че се наложило да го режат, за да извадят ОбС председателя от него. Първоначално зъболекарят бе докаран в болницата в Благоевград, но после бе преместен в столичната „Света Анна“. За щастие се разминал без сериозни вътрешни наранявания, а от серията хирургични интервенции, които се наложили, най-сложни и продължителни били операциите на счупения крак и горната челюст.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here