Ивайло Проданов от „Рила Спорт“ раздаде парични премии на кикбоксьорите, Крум Милев, Е. Гущеров, Г. Наумов, Янко Кирилов, д-р Б. Паризов връчиха наградите!

Всички участници на бойната сцена са здрави и невредими, благодаря на всички участници за професионализма и на публиката, която реагира адекватно с много аплодисменти, Дупница е гнездо на орли и бойци, на слава и дай Боже повече инвестиции, нека спорта в общината да се превърне в движешта сила за всички свери на живота, обяви Проданов
Управителят на „Рила спорт“ Ивайло Проданов осигури парични премии и купи на кикбоксьорите от гала вечерта и лично връчи наградата на кикбоксьор №1 на България Доброслав Радев, на който се завърна на бойната сцена след близо 2 г. пауза /заради контузия/. Той надигра с 3:0 сърбина Йован Смилич.
Световната шампионка Алисия Сусанина /Патриот- Дупница/ се наложи с 3:0 съдийски гласа над Жадранка Темелкова /С. Македония/ в кат. до 58 кг. Парична премия и купа получи тя от общинския съветник на ГЕРБ Георги Наумов. Той връчи плакети за отлична работа с деца на треньорът Красимир Сулев. Зам- кметът на Дупница Крум Милев, общинският съветник на ГЕРБ Емил Гущеров, бившият общински съветник д-р Паризов също излязоха на високата трибуна за да връчат отличия на победителите.
Част от гостите на събитието бяха Иван Бандаловски и Иван Велчев, те се качиха на ринга и наградиха рожденичката и рефер номер 1 на Световното първенство в Италия – дупничанката Ани Минкова и Красимир Сулев, които са и треньори в „Патриот- Дупница”с плакети за Загрижеността, отговорността и всеотдайността към работата с деца и развитието и популяризирането на спортът Кикбокс.
Допълнителен бонус получи и Световната шампионка Алисия, като Георги Наумов – Председател на Сдружение ,,Дупница Спорт’’ благодари на фирма ТРЕЙС БГ и г-н Николай Михайлов- младши за подкрепата, която оказват на спорта в България.
В кат. до 70 кг Вицесветовният Сашко Николов “Патриот“ /Дуп/ победи с технически нокаут представителя на „Драгота“ /Пч/ Атанас Николов и бе награден от ресторантьор №1 в Дупница и Сапарева баня Янко Кирилов, който също е в отлична форма с ежедневни тренировки по кикбокс.
Още една дама се качи на ринга – звездата на Ск Армеец Теодора Кирилова, която защити пояса си от веригата „Про файт“, като отказа италианката Мартина Ира /52 кг/. Изиграха се още куп здрави битки, а кулминацията на галавечер „Про файт 21“ бе дупничанина Доброслав Радев /Патриот/.  Да награди победителя се качи на ринга председателят на „Рила спорт“ Ивайло Проданов. Той е и генерален спонсор на бойците, които са оборудвани с микробуси, коли, екипи и всичко необходимо за състезателната им дейност.
Над 1 200 души бяха гостите в спортната зала в Дуница, които се насладиха на прекрасна игра, музика и вкусни блюда с напитки.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here