Христо Терзийски: Време е на некомпетентността на ръководството на системата на МВР да бъде сложен край! Защото не можем да си позволим да губим толкова човешки животи по пътищата

Христо Терзийски

“Отговорите на служебния министър на вътрешните работи на моите парламентарни въпроси допълват тревожната картина за неефективността на МВР и по отношение на пътната безопасност”, коментира Христо Терзийски – народен представител от ГЕРБ – СДС и ексминистър на вътрешните работи.

Той уточни, че почти половината от издадените през тази година близо 700 000 електронни фиша от Единния център за обработка на нарушенията при отдел „Пътна полиция“ , който бе закрит от предишния министър, не са връчени. “Това означава, че хулиганите на пътя ще продължават необезпокоявано да застрашават здравето и живота на останалите участници в движението”, посочи Христо Терзийски.

“Време е на некомпетентността на ръководството на системата да бъде сложен край! Защото не можем да си позволим да губим толкова човешки животи по пътищата!”, заяви народният представител.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here