Николай Динков – Нинджата вдига асфалтова база в Благоевград

Десетки години водата се е вливала в канализацията посредством бетонни тръби които са разядени, а на места дори липсват. Ние в момента изграждаме нова канализация, която благодарение на новите технологии ще издържи над 100 години. Сега се изгражда мръсния канал, който е по-ниско от тръбата, в която ще минава минералната вода. Затова водата е отбита, за да не тече върху главите на работниците. Това нещо е съгласувано с обшината и надзора, наясно са и всички живущи в района. уточни. Николай Динков – Нинджата, собственик на „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД.

Николай Динков – Нинджата, управител на строителна компания „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД купи огромен терен край Благоевград за нова асфалтова база, складове и гаражи за техниката собственост на строителната фирма. Базата на „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“ ЕООД ще бъде една от най-големите в България, сподели пред медиите Динков.

„Инвестицията е за няколко милиона лева. Имаме обществени поръчки в страната и извън нея, имаме модерна техника.“ – каза Динков за 4ВЛАСТ.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here