Фенове на Миньор цитират Шишо Бакшишо на кмета на Перник: Днес си тук, утре те няма

Привърженици на Миньор (Перник) се обърнаха към кмета на града Станислав Владимиров, който вчера излезе със статус във „Фейсбук“ срещу агитката на „чуковете“. Ултрасите също използваха социалната мрежа, за да се обърнат към градоначалника, като цитираха героя на Краси Радков – Шишо Бакшишо.

„Господин кмет, наш съгражданин и признаваме добре работещ особено сравнявайки го предишните такива. Не е добре човек да си повярва и да се мисли за последна инстанция! Както казва един култов персонаж шишо бакшишо _ живота е радост и тъга ! Днес си тук утре те няма, такъв е живота! Миньор Перник е емблемата на този град! Не можете да казвате че сте кмет на всички перничани и в същото време, да раздавате някакви парични потоци и да лишавате по ваше настроение. Да манипулирате и използвате мн…то тъпанари , повярвали в краля Слънце. В тоя живот всичко се връща! Ние помним като слонове! И повярвайте не сме малко!

п.п. А имахме толкова вяра във Вас ! Но какво да очакваш от наследник на номенклатурата отгледан да не работи“, написаха фенове на „чуковете“ в групата „Миньорци Перник“.

Изт. Sportal.bg
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here