ОФК Костинброд с позиция за промените на мачовете с Левски София II и ЦСКА II

Спортният директор на ОФК Костинброд, Александър Гидионов
Уважаеми фенове,
ръководството на ОФК Костинброд счита за редно да ви информира за актуалните събития около клуба ни, поради вашата всеотдайна подкрепа във всяка една среща от началото на сезона. Миналият кръг в който трябваше тимът ни да гостува на отбора на ПФК Левски София II на стадион ,,Георги Аспарухов“, от БФС ни информираха, че срещата е отложена поради факта, че повечето състезатели на тима имат ангажименти с представителният отбор, на който му предстоеше гостуване за купата на България на отбора на Вихрен Сандански.
Днес ни предстоеше двубой срещу втория отбор на другият гранд в българския футбол ПФК ЦСКА-София. От БФС счетоха, че не е необходимо през седмицата да ни уведомят, че срещата ще бъде отложена, поради причината, че представителният отбор има гостуване за купата на България. През тези две седмици нашите момчета се подготвяха за срещите, които така и не се състояха.
Ние от ОФК Костинброд смятаме, че оправдания от сорта ,,нямаме състезатели“ за срещата за несъстоятелни и нелогични. Нима родните грандове изпаднаха до положение да нямат 18 състезатели в школите си? Какво да очакваме тогава за нивото на българският ни футбол? Какви очаквания можем да имаме към националният ни отбор? Защо БФС не сметна за редно да ни информира, че днешната ни среща е отложена и е насрочена за друг ден без да ни попита имаме ли възможност тогава?
Тези действия на родните грандове и БФС ние си ги обясняваме със страх да излязат срещу нас като лидери във временното класиране. Тези отложени срещи ще дадат възможност на конкурентите ни да спечелят точки и да ни задминат в класирането. Тези действия са неуважителни към футболистите ни и спортно техническият ни щаб, които положиха неимоверни усилия, както през тези две седмици, така и през целия сезон до тук, за да можем да бъдем на това място.
Въпреки всички тези действия срещу нас, ние ще продължим да се борим да постигнем целите си. Ние не се страхуваме да изразим мнението си!
С уважение:
Александър ГидионовВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here