Бой с камъни! Кметът Ст. Владимиров гневно: Няма да преведа нито лев за хулиганското формирование ФК „Миньор“

„Догодина НЯМА ДА ПРЕВЕДА нито един лев на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка).
Хората не плащат данъци, за да издържат простотията, агресията и комплексите ви!
Със спестените пари за изпотрошеното от Вас , ще създам и оборудвам доброволно звено в услуга на перничани, което да е в полза на хората, в случаи като този със Сашко.
От едната страна имаме ГЕРОИ, като безстрашните ДОБРОВОЛЦИ на Перник, с които се гордеем….от другата страна имаме ДЕГРАДИРАЛИ ХУЛИГАНИ от които ни е срам. Контрастът е огромен. Първите са бъдещето. Вторите остават в миналото.
Това е не само административен избор. А цивилизационен. Точка.“

Това написа невероятният кмет на община Перник Стнанислав Владимиров по повод боя на стадиона днес. Батални сцени белязаха двубоя от 1/16-финалите от турнира за Купата на България между „Миньор“ (Перник) и (Берое). В средата на второто полувреме привърженици на домакините нахълтаха в сектора за гости на „Стадиона на мира“.

Стигна се до сбиване между фенове на перничани и заралии, вследствие на които двама запалянковци на гостите от Стара Загора са ранени.

Между двете агитки прелитаха различни предмети като камъни, бутилки, сигнални ракети и др. Органите на реда в Перник влязоха на трибуните, за да опитат да спрат продължаващото сбиване и да смекчат напрежението в тази среща.

Фенове на „Берое“ твърдят, че е имало 10-20 полицаи, които не са успели да се справят с атаката на перничани, а колите на привържениците са с изпочупени стъкла.

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и текстово съобщениеВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here